Regatta 22. august!

Hverdagen for alle roere er sterkt påvirket av pandemien, men årets regatta i Drammen skal gjennomføres! Vi gjør nødvendige smittevernstiltak og gleder oss til en ny serie av sprintdueller på elva i Drammen 22. august. Se invitasjon under for båtklasser og påmelding.

Først og fremst er begrensingen på maksimalt 200 deltakere/tilskuere en utfordring. Vi har derfor sett oss nødt til å redusere promoteringen i forhold til tidligere år. Men arenaen har god kapasitet og vi tror at selv med avstandskrav, vil arrangementet kunne bli en verdig start på høstsesongen.

Arrangørgruppen i Drammen Roklubb hadde lenge gledet seg til å avsløre at årets regatta skulle være en av hovedattraksjonene under byens 25. elvefestival. Elvefestivalen er desverre avlyst som følge av smittehensyn, og regattaen er pålagt en rekke tiltak som vil endre noe på arrangementet.

Vi ser frem til å få besøk av hele roerfamilien og håper på et godt arrangement. Vel møtt!