Redusert løpsoppsett!

Etter siste tids oppblomstring av smitte har arrangørkomiteen for Drammen Rivercup besluttet at det må gjøres endringer i løpsoppsettet. Vi ønsker at regattaen skal kunne gjennomføres og har sterkt fokus på å overholde alle gjeldende retningslinjer for smittevern.

Vi vil derfor gjøre endringer i løpsoppsett slik at vi i større grad kan sikre at arrangementet ikke bidrar til økt smitte.

I revidert utgave av invitasjon vil det legges ved retningslinjer som er utarbeidet for regattaen i forhold til smittevern. Det er svært viktig at denne formidles til alle tilreisende roere og støtteapparat. Reglene vil bli strengt håndhevet og vi forventer at alle samarbeider for å få til en best mulig gjennomføring av arrangementet.

Vi ser frem til regatta og håper på mer normale tider!