German Wonderboy

Its always a great feeling when new names are added to the list of competitors. But when you see the name of rising world stars, its even more satisfying! Now we have confirmed information from Oliver Zeidler, the German wonderboy, as one of this years participants. Get ready for the fastest rowingevent of the year!

Oliver Zeidler Photo: Aleksandar Djorovic

Det er alltid hyggelig å se nye navn på listen av påmeldingre. Men når det dukker opp navn på fremadstormende verdensstjerner, er det om mulig enda mer fornøyelig! Nå har vi fått bekreftet fra Oliver Zeidler, det tyske fenomenet, at han vil være en av årets deltakere. Gjør dere klar for årets raskeste roregatta!

Oliver Zeidler shocked the world of rowing when he entered the regatta course in 2018. Retired from swimming he was just looking for new challenges. But he surprised everyone winning the World Games title in indoor rowing 2017 only few months after he started rowing. He followed up by finishing 3rd in his first world cup regatta and consistent world class rowing in all international competitions during the 2018 season.

Oliver Zeidler sjokkerte verdens roere da han ankom den internasjonale roscenen I 2018. Etter å ha lagt opp som svømmer ville han søke nye utfordringer. Han overrasket alle da han vant World Games i innendørsroing kun noen måneder etter han ble introdusert for sporten. Han fulgte siden opp med en 3`dje plass i sin første world cup regatta og stabilt nivå helt i verdenstoppen gjennom hele sesongen 2018.

Now he has accepted the challenge and will come to Drammen and fight for titles against Ondrej Synek, Kjetil Borch, Olaf Tufte, Martin Helseth and many more! We are looking forward to see you all race!

Nå har han akseptert utfordringen og kommer til Drammen for å kjempe om titler mot Ondrej Synek, Kjetil Borch, Olaf Tufte, Martin Helseth og mange flere! Vi gleder oss til å se dere duellere!