Nordisk Mesterskap 2023

I helgen var det duket for Nordisk Mesterskap i Stockholm. Drammen Roklubb fulgte spent på våre  4 svært dyktige roere som representerte Norge og rodde med flagget på drakta.  

Drammensroerne Nora Njaastad og Maria Stendal sammen med Synne Olstad (Tønsberg) og Lotte Eriksen (Sandefjord) rodde seg inn til en velfortjent gullmedalje under søndagens løp, foran Sverige. En prestasjon på høyt nivå, som også er en kjempe inspirasjon for våre ynge utøvere. Gratulerer jenter! 

Lars Dyve Knutsen og Henrik Arntzen sammen med Theodor Juul Caspersen (Sandefjord) og Mattias Strange (Horten) rodde inn til en knallsterk 2.plass, bak Sverige. Godt jobbet, det blir spennende å følge dere videre denne sesongen.

På vegne av hele styret og klubben gratulerer vi med fantastiske resultater under årets Nordisk. 

Resultater kan leses her https://regatta.time-team.nl/fonrc/2023/results/events.php