NM i romaskin

Drammen Roklubb stilte med 9 roere og et stafettlag til start under NM på romaskin som ble arrangert i Bergen lørdag 9. februar.  Hele norgeseliten var også på plass i Slåtthaughallen så det var tøff konkurranse i alle aldersklasser. Den evigunge Olaf Tufte er tilbake i kjempeslag og tok NM gullet knepent foran Martin Helseth som vant Drammen River Cup 2018. Vi kan virkelig vente oss tøff konkurranse på Drammenselva under Drammen River Cup 27. april 2019. 

Drammen Roklubb reiser hjem fra Bergen med 3 medaljer. Fanny Luice Røed tok bronsemedalje i Damer senior lettvekt, hun rodde meget bra tett ned mot sin personlige rekord og sikret pallplass.

Senior damer, lettvekt (Foto: Estela Re-Ma)

Ulrik Pharo Lohne f.2004 rodde 3 sek bedre enn sin personlige rekord fra KM i januar det resulterte i sølvmedaljen i HJB 2003-2004.

Junior B herrer (Foto: Stein Hoff)

Jonas Willand-Evendsen, Hampus Westerberg-Heltne og Sebastian Mejer Rasmussen satte også personlige rekorder på sine 2000m i HJB og endte på henholdsvis 10,11 og 22 plass. Emma Tomlinson DJB og Andrea Willand-Evendsen DJC fulgte opp med personlige rekorder de også. I eldste junior klasse JA 2001-2002 rodde Elisabeth Stenberg og Elias Loe Eritsland meget bra, også her ble det personlig rekord på begge to. Dette tyder på at roerne i Drammen har trener godt gjennom vinteren og vi kan glede oss til en spennende sesongen som starter på vannet etter påske. 

Stafett konkurransen i HJB ble nok et tøft oppgjør mellom 10 roklubber. Jonas, Hampus, Sebastian og Ulrik tok ut alt de hadde og sikret Drammen Roklubb sølvmedalje. 

Junior B herrer, stafett (Foto: Beate Pharo)