River Cup 2020 avlyses

Regattakomiteen i Drammen Roklubb har i flere måneder jobbet mot å få gjennomført årets Rivercup etter gjeldende COVID-19 restriksjoner og retningslinjer. Vi har vært godt forberedt og alt her ligget til rette for en flott regatta. Vi har hatt tett dialog med kommuneoverlegen og vi har alle godkjenninger i orden for å kunne å arrangere.

I de siste ukene har vi dessverre sett en oppgang i smittetilfeller og risikoen for å bli smittet er nå vesentlig høyere enn for noen uker tilbake. Til tross for gode rutiner og tiltak føler vi et stort ansvar for utøvere, trenere og funksjonærer. Med bakgrunn i dette har vi i dag dessverre besluttet å avlyse Drammen Rivercup 2020. Selv om faren for smitte er liten, har roerne snart et NM og vi ønsker ikke å utsette dem/oss for økt smitterisiko med fare for sykdom og karantene.

Beslutningen er vår egen og det er selvsagt med tungt hjerte at vi har kommet til denne avgjørelsen. Ut fra dagens situasjon mener vi likevel dette er en riktig beslutning.

Vi beklager ulempene en slik sen avlysning medfører, men håper på forståelse.

Vi kommer garantert tilbake og håper på et fantastisk arrangement neste år og starter allerede nå planleggingen mot Drammen Rivercup 2021.

Vi ønsker alle roere lykke til i NM!